Αρχική

Εταιρεία

Εταιρεία

 
Το "TraGreeceTional" αποτελείται από μια ομάδα νέων ανθρώπων που, σε πείσμα των καιρών, δημιούργησε το ομώνυμο κατάστημα στον Πειραιά και συγκεκριμένα στην Οδό Αγίας Μαρίνας 38 στην Καλλίπολη.
 
Σκοπός μας είναι να μυήσουμε τους καταναλωτές στις αυθεντικές παραδοσιακές Ελληνικές γεύσεις και να αναδείξουμε και να προάγουμε μικρούς και μεγάλους Έλληνες βιοτέχνες και παραγωγούς από κάθε γωνιά της Ελλάδας. Η επιλογή των προϊόντων που μπορείτε να βρείτε στο κατάστημά μας προέκυψε μετά από πολλά χρόνια έρευνας, ταξιδιών σε κάθε γωνιά της Ελλάδας και φυσικά προσωπικών δοκιμών. Πρόκειται για προϊόντα μικρών κυρίως Ελλήνων παραγωγών και βιοτεχνών, πολλά από τα οποία έχουν λάβει πολλές διακρίσεις και βραβεύσεις τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.
 
Μετά τα πρώτα βήματα του καταστήματός μας στον Πειραιά, δημιουργήθηκε και το ηλεκτρονικό κατάστημα (eshop). Στόχος του ηλεκτρονικού μας καταστήματος είναι να δώσει την ευκαιρία στο ευρύτερο Ελληνικό καταναλωτικό κοινό να μας ακολουθήσει σε ένα ταξίδι γεύσεων σε κάθε γωνιά της Ελλάδας και να γίνει μέλος της ομάδας μας. Παράλληλα με τη δημιουργία του ηλεκτρονικού καταστήματος, προκειμένου να καλύψουμε τη ζήτηση και τις ανάγκες των πελατών μας για πιο εναλλακτικές επιλογές, διευρύναμε την ποικιλία των εμπορευμάτων μας με Ελληνικά βιολογικά προϊόντα αλλά και με βιολογικά προϊόντα εισαγωγής που δεν δύνανται να παραχθούν στην Ελλάδα.
 
Κύριο μέλημά μας είναι να βρισκόμαστε καθημερινά στο οικογενειακό σας τραπέζι, στο κολατσιό σας αλλά και στις ξεχωριστές στιγμές σας, πάντοτε φροντίζοντας να διατηρούμε τις καλύτερες τιμές της αγοράς.
 
Εμπιστευτείτε το "TraGreeceTional" και τα προϊόντα  του! 
 
Είμαστε στην διάθεση σας μέσω email ή τηλεφώνου να σας απαντήσουμε σε κάθε σας απορία σχετικά με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας και να σας βοηθήσουμε με συνταγές ή ακόμα και tips διατροφής!!
 
Ραντεβού λοιπόν στο κατάστημά μας ή on line……